Creativelingen

 

Filmers, kunstenaars, drukkers, fotografen, vormgevers, illustratoren, uitgevers, schrijvers, communicatiedeskundigen, taalexperts… Ik heb ze allemaal in mijn netwerk. Met hen samenwerken is natuurlijk heel leuk, maar het grote voordeel is dat ik de kwaliteit ken, die ze leveren. Laten zij hun de lat nu net zo hoog hebben liggen als ik… Als dat geen toeval is.

 

Geheel tegen de wens van mijn partner in, kan ik het niet laten om hem hier te noemen. Het kan ook bijna niet anders, want bij samenwerken denk ik automtisch aan Logo-Shop. Frank Zuithof is mijn vaste vormgever, waar ik inmiddels bijna 25 jaar mee werk en leef. We leerden elkaar kennen, hoe kan het ook anders, terwijl we voor Sociaal Culturele Verenging Eureka het ledenblad maakten.

 

Samen werken of toch liever samenwerken

 

gallery/typewriter-801921_1920

Een magazine, folder, brochure of website valt of staat met een goede balans tussen woord en beeld. Opmaak en fotografie verleiden de lezer om teksten binnen te laten komen. Samenwerken dus! Schrijfzaken houdt met veel liefde en oog voor detail alle ballen in de lucht.

gallery/p1030661
gallery/p1030706
gallery/p1030712
gallery/p1030723
gallery/linkedin oranje
gallery/facebook oranje
gallery/monnlp-twinkelingboek