Een bijzonder project. Twintig interviews, twintig persoonlijke verhalen over werken op een ICT-afdeling. Van ponskaart naar gigabyte en hoe collega's een soort mini-familie werden. Ook in vorm een bijzonder project: een cadeauboek voor deze en volgende generaties. Hard cover met afwisselnd extra dikke bladen met oude foto's. Opgemaakt door Frank Zuithof van Logo-shop. Persoonlijke portretten door Gerlinde Schrijver Fotografie. Idee, realisatie, interviews, teksten, eindredactie door Schrijfzaken.

In dit sprookje ontmoet een moeder haar drie overleden zonen. Liefdevolle en hartverwarmende ontmoetingen. Het toont hoe de meest verdrietige periode in het leven van een vrouw omgezet wordt in een tastbare herinnering waarmee haar leven weer opnieuw glans krijgt.

Met Twinkeling wilde ik een positief verhaal vertellen over een tragische gebeurtenis. Ik ben moeder, ook al ziet niemand dat.

Bijna tien jaar verzorgde ik de jaarverslagen voor De Stuw. Ik dacht mee over de inhoud, stuurde de fotografen aan, bemoeide me met de opmaak en natuurlijk deed ik de interviews en vorgde ik de eindredactie. Meet veel plezier maakten we samen een fysiek magazine dat van hand-tot-hand ging.

Twee artikelen in de Zwolse huis-aan-huiskrant De Swollenaer. Leuke opdracht via collega-tekstschrijver Mirjam van Huet van MCM tekst. December 2022

Nieuwe bril uitzoeken en mijn eindredactiewerk op tafel zien liggen. Voor uitgeverij On the Spot zet een paar keer jaar alle puntjes op de i bij de magazines BijzonderZwolle en Regiolokaal.

Informatieborden bedenken en schrijven. Ontwerp met tekeningen van Frank Zuithof van Logo-shop. In oktober 2021 zijn ze geplaatst in Heemstede. Op het terrein van Sein, het expertisecentrum voor epilepsie.